Voorwaarden en huisregels

Voorwaarden en huisregels

Al onze prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, 2 grote handdoeken per persoon, keuken linnen, enkele Nespresso cups (suiker en melk), thee, 2 rollen toiletpapier en keukenpapier, stroomkosten en eindschoonmaak. Exclusief Orttax a €2,35 pppn vanaf 18 jaar. Een klein welkomst-pakketje staat klaar, ook voor de kinderen. In de winter hanteren wij een toeslag van €70,- per appartement in verband met  hoge energiekosten.

Aanbetaling:
Wij vragen bij definitief reserveren een aanbetaling van 30% van de kosten voor de huur van het appartement, u ontvangt hierover bericht via email. Deze aanbetaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van boekingsbevestiging aan ons overgemaakt te zijn op: AT803820600000203711 t.n.v. Duivenvoorden en Goedhart. U ontvangt dan een bevestiging van ons. Na ontvangst van de aanbetaling is uw boeking definitief.

Bij annuleren binnen de termijn voor gratis annuleren, storten wij het aanbetaalde bedrag uiteraard zo snel mogelijk aan u terug. Bij annuleren buiten de termijn voor gratis annuleren, verrekenen wij de aanbetaling met de kosten en sturen wij u een factuur met verzoek tot betaling van het restbedrag.

Let op: wij adviseren een goede (annulerings-)verzekering af te sluiten, zodat bij ziekte of onvoorziene zaken, de betaalde bedragen kunnen worden vergoed..
*De eindfactuur ontvangt u in de loop van de vakantie en dient voldaan te zijn voor uw vertrek.

Check-in is mogelijk vanaf 15.00 uur.
Mocht u op een ander tijdstip aankomen verzoeken wij u vriendelijk ons te informeren.
Stuur simpelweg een Whatsapp bericht of SMS naar: 0043-6606795291.

Check-out uiterlijk 09.00 uur.
Het appartement dient veegschoon opgeleverd te worden, vuilnis in het afval-huisje, laatste afwas in de vaatwasser, beddengoed en handdoeken NIET omgekeerd,

Parkeren kan bij ons voor de deur. De parkeergarage in het dorp is overdekt en in de winter gratis te gebruiken, de skibus stopt bij ons voor de deur. Elektrisch opladen is, tegen betaling van € 0,39 per kWh ook mogelijk (zelf stekker meenemen).

In het geval van annulering van de reservering worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:
  • tot 60 dagen voor aankomst – geen annuleringskosten
  • 59 dagen tot 31 dagen voor aankomst – 30% van het geboekte verblijf
  • 30 dagen tot 15 dagen voor aankomst – 50% van het geboekte verblijf
  • 14 dagen tot 8 dagen voor aankomst – 70% van het geboekte verblijf
  • in de laatste week voor aankomst – 100% van het geboekte verblijf

*Wij adviseren u om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, zodat bij ziekte of andere dringende redenen er een terugbetaling van gemaakte (boekings)kosten plaats kan vinden via deze verzekering.

Al onze appartementen zijn rookvrij, buiten mag uiteraard gerookt worden. Zorgt u zelf voor de afvoer van het rookafval? Er zijn asbakken aanwezig.

Een hond is in overleg en tegen betaling in het onderste appartement toegestaan. Er zijn enkele regels: niet (te lang) alleen thuis, niet op de bedden, op de bank alleen op een eigen deken.

Open vuur, zoals een vuurkorf is ten strengste verboden in en om ons huis.

Overlast wordt niet geaccepteerd: probeert u zo veel mogelijk rekening te houden met de andere gasten.

Vanwege veiligheidsoverwegingen en brandweervoorschriften is het absoluut niet toegestaan om met meer personen in een appartement te verblijven dan waarvoor deze is ingericht. In afwijking daarvan wordt ten hoogste 1 baby, dat slaapt in een kinderbedje, toegestaan boven het maximum aantal personen.

de_DEDeutsch