Home – Call to Action

Die Traumtaube

Heiligenblut - Großglockner

Servus!

Willkommen im Haus die Traumtaube in Heiligenblut. Genießen Sie mit einem großen G!

Op slechts 4 auto- of skibus-minuten van de piste én de Bergbahn bevindt zich ons huis, met twee prachtig gerenoveerde appartementen voor 2 tot 6 personen. 

Wir heißen Radfahrer, Wanderer, Motorradfahrer, Wintersportler, eigentlich jeden willkommen, der Genießen möchte. Am Fuße des majestätischen Großglockners. Tauchen Sie ein in Schönheit, Bequemlichkeit und genießen Sie!

Wir freuen uns darauf sie begrüßen zu dürfen.

Die Wohnungen

Het grootste appartement ligt op de boven-etage: zo'n 75 m2 en geschikt voor 2 tot 6 personen, balkon, badkamer en 2e toilet, 2 slaapkamers met 2-persoons bed (1.60 x 2.00), 1 stapelbed, nieuw compleet ingerichte keuken met oven, afwasmachine, afzuigkap en alles wat nodig is voor een heerlijke maaltijd. Het onderste appartement is geschikt voor minder-validen: geen drempels, ruimtelijke ruimtes en een drempelloze douche met beugels. Ook dit appartement (55 m2, geschikt voor 2 tot 4/5 personen) is compleet nieuw en uitgerust met 1 slaapkamer met 2-persoonsbed (1.60 x 2.00), een kleine kinderkamer met stapelbed, een fijne eet-/zitkeuken met zithoek en een woon-/slaapkamer met bedbank. Voor het appartement ligt een terras met zitje om te genieten van de heerlijke zon en het prachtige uitzicht. In beide appartementen bevindt zich een Smart-TV, gratis wifi en achter ons huis ("op onze berg") hebben wij enkele terrassen gecreëerd met mogelijkheid om heerlijk de BBQ aan te steken. Parkeren voor de deur, bushalte op 4 minuten loopafstand. Diverse supermarkten en restaurants in de omgeving.

de_DEDeutsch